Κανόνες διαγωνισμού


  1. Κάθε χρήστης θα μπορεί να δίνει μια απάντηση την εβδομάδα. Εκτός εάν σταλεί δεύτερη (διορθωτική) απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, λιγότερο της μίας ώρας. Σε αυτήν την περίπτωση θα θεωρείτε έγκυρη μόνο η δεύτερη απάντηση.
  2. Τα ορθογραφικά και τα συντακτικά λάθη δεν επηρεάζουν την απάντηση.
  3. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί αυτός που θα απαντήσει πιο γρήγορα στον τελευταίο γρίφο.
  4. Ο καινούριος γρίφος της εβδομάδας θα ανεβαίνει κάθε Κυριακή, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 22:00 το βράδυ.
  5. Κάθε διαγωνισμός θα διαρκεί 4 εβδομάδες.
  6. Η απάντηση για τον γρίφο της εβδομάδας θα μπορεί να σταλεί μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 τα μεσάνυχτα. Αν ξεπεράσει αυτήν την ώρα η απάντηση θα θεωρείτε άκυρη.
  7. Η απάντηση του γρίφου της εβδομάδας θα ανακοινώνετε το Σάββατο από την ομάδα του grifoi.gr.
  8. Οι βαθμοί υπολογίζονται ως εξής: ο χρήστης που θα απαντήσει 1ος παίρνει 8 βαθμούς, ο 2ος παίρνει 7 βαθμούς, ο 3ος παίρνει 6 βαθμούς και όλοι οι υπόλοιποι από 5 βαθμούς.
  9. Όταν κρίνετε απαραίτητο θα δίνετε διευκρίνιση – βοήθεια, η οποία θα αναγγέλλεται μαζί με τον γρίφο της εβδομάδας και θα δημοσιεύετε στο Facebook και στο Twitter.
  10. Μπορείς να κερδίσεις πόντους προ(σ)καλώντας φίλους σου στον διαγωνισμό! Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι καλεσμένοι σου είναι να επιλέξουν το «Username» σου στη λίστα που βρίσκεται στη φόρμα εγγραφής. Ένας βαθμός bonus για κάθε προσκεκλημένο! Σε περίπτωση που το «Username» που ψάχνεις δεν είναι στη λίστα, μπορείς πολύ απλά να το συμπληρώσεις στο κενό πεδίο κάτω από την λίστα. Η λίστα θα ανανεώνετε κάθε Κυριακή από την ομάδα του grifoi.gr. Οι ομάδα του grifoi.gr θα κάνει συνεχούς ελέγχους για τυχόν ψεύτικες εγγραφές.  Οι χρήστες με ψευδή στοιχεία δεν θα λαμβάνονται υπόψιν. Κάθε μέλος θα έχει το δικαίωμα να λάβει μέχρι 5 βαθμούς από προσκλήσεις σε κάθε διαγωνισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με το τέλος του διαγωνισμού κάθε μήνα θα ανακοινώνετε ο νικητής. Η ομάδα του grifoi.gr θα επικοινωνεί μαζί του μέσω email για τα στοιχεία της διεύθυνσης του, έτσι ώστε να του αποσταλεί το δώρο.