Χριστουγεννιάτικος υπεργρίφος


Για να βρεις τη λύση του Χριστουγεννιάτικου υπεργρίφου πρέπει να έχεις στο νου σου πως η απάντηση του κάθε γρίφου είναι στοιχείο για τους επόμενους…

 

Για άλλη μία χρονιά στολίσαμε και εμείς το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, όπως ελπίζουμε να στολίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα χάρη στη δική σας στήριξη. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή διασκέδαση..!

Πόσα ευρώ κόστισε φέτος ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου;

Χριστουγεννιάτικο δέντρο | grifoi.gr

 

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και φέτος με τα δώρα του, δεν μας ξέχασε..!
Βρες τις «απάντηση 1ου γρίφου» διαφορές που έχουν οι δύο εικόνες.

Χριστουγεννιάτικες διαφορές | grifoi.gr

 

Επέλεξε τα κουτιά «απάντηση 2ου γρίφου», βάλε τα στη σειρά, φτιάξε τον εικονόγριφο και αποκάλυψε την κρυμμένη πρόταση που αποτελείται από τρεις λέξεις..!

Χριστουγεννιάτικος εικονόγριφος | grifoi.gr

 

Φτιάξε το κρυμμένο αίνιγμα και βρες τη λύση..!

Η λύση του αινίγματος είναι μία λέξη η οποία αποτελείται από «απάντηση 1ου γρίφου» γράμματα. Το παρα προτελευταίο γράμμα είναι το γράμμα που εμφανίζεται πιο πολλές φορές στην απάντηση του 2ου γρίφου.

Επέλεξε τα κουτιά «απάντηση 2ου γρίφου», αυτή τη φορά είναι μπερδεμένα, πρέπει να βρεις εσύ τη σωστή σειρά που θα βάλεις τις λέξεις για να σχηματίσεις το αίνιγμα.

Το αίνιγμα ξεκινά με την πρόταση «απάντηση 3ου γρίφου».

Κρυμμένο αίνιγμα | grifoi.gr

1) 10
2) Α3, Β4, Γ4, Ε5, Ζ2, Η1, Η5, Η7, Θ4, Ι6
3) Μεταδίδεται σαν ιός
4) Μεταδίδεται σαν ιός αλλά δεν είναι, εμφανίζεται απροειδοποίητα και είναι συνήθως ανεξέλεγκτο, με το που το βλέπεις σε μαγεύει και εύκολα σε κυριεύει. Τι είναι;  Χασμουρητό!

Χριστουγεννιάτικος υπεργρίφος Δημοσίευση γρίφου - αινίγματος: 31 Δεκεμβρίου, 2017 από grifoi.gr